Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Ny skiva våren 2011
 • Ny skiva våren 2011

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  I somras lades de första spåren för vad som komma skall, nämligen môra-Pers femte album. I ett pittoreskt hus på den värmländska landsbygden byggdes det upp en mobil studio där vi njöt under fem dagar. Inspelningar varvades med bastubad och sommarsol. Efter dessa dagar var nära på 20 grunder till nya låtar inspelade. Och ja, det låter fantastiskt redan nu. I sommarens häftigaste åskväder fångade vår hårddisk något som vår producent kallade ”en ny nationalsång”, i kvällssol ute på terassen jammade vi blå folkmusiktoner och i julinattens mörker spelades det in slagverk i form av järnspett och svensk granit.

  Vi är otroligt nöjda med uppstarten och bygger nu på med pålägg med diverse instrument, sångstämmor och vem vet; kanske någon gästartist dyker upp?

  11.19.2010
 • 2 Comments

  1. Crister saidover 11 years ago

   Hej :) Vilken trevlig sida ni har här och vilken härlig musik! Hamnade här för jag har också köpt det här temat från upthemes. Har problem med min installation och tror felet ligger hos mitt webbhotell. Jag undrar vilket webbhotell ni använder.

   Hälsningar Crister

   • Pärra Zetterberg saidover 11 years ago

    Tack så mkt. Det är Tomas Dahlin som gjort sidan åt oss med hjälp av det här temat. Vi har Binero och det verkar fungera fint. Vill du fixa dina problem så kontakta gärna tomas@beautifulday.se för ett kostnadsförslag.

    Tack för musikberömmet förresten :)

  Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.