Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Gott nytt år!
 • Gott nytt år!

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Älskade vänner!

  2011 kommer att bli ett fantastiskt år för môra-Per. De senaste dagarna har många roliga nyheter ramlat in i våra mailboxar och via våra telefoner. Vad det gäller kan vi inte uttalas om än, men vi kan i ena fallet avslöja att den ena nyheten  kommer att göra många av våra gamla fans glada.

  Framför alla kommer dock 2011 bli ett år då vi släpper vårt nästa album. Inspelningarna fortgår och om en inte allt för avlägsen framtid kommer det att bli mixning och skivrelease, men mycket hårt jobb kvarstår. Hur som helst kommer det bli en fantastisk skiva med så väl gamla kända tongångar som en del nya toner i môra-Pers register.

  Vi ser fram emot 2011 med tillförsikt och hoppas att få se er från en scenkant så snart som möjligt.

  Återigen, ett Gott nytt år önskar vi er med denna vår bästa nyårslåt, Raj Raj

  12.31.2010
 • Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.