Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Glada nyheter
 • Glada nyheter

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Fotograf: Helena Henriksson

  Glad nyhet 1. Vår käre Pär-Eric Eriksson skriver inte bara musik åt môra-Per. Nu återfinns det Erikssonska låtskriveriet även på andra artisters skivor. Göran Samuelsson, packmopedsturnéns fader, har spelat in Pär-Erics låt ”Fyra da´r till lön” och det låter riktigt bra. Lyssna här.

  Glad nyhet 2. Vi kommer att spela på årets upplaga av Trysilfestivalen den 16 juni. En festival med framför allt norska akter, men glädjande för oss så sökte de upp oss. Vi ser mycket fram emot det.

  Glad nyhet 3. môra-Per kommer att åka ut på turné tillsammans med det svensknorska bandet Gränslandet 16-22 juli. Vi ser otroligt mycket fram emot att få dela turnébuss med detta fantastiska band. Speldatumen ser för närvarande ut så här:

  16/7 Halden (Plats kommer inom kort)

  17/7 Torsby (Fröknarna Fräs)

  18/7 Sillerud (Hembygdsgården)

  19/7 Arvika (Rackstadsmuseet, ute i parken)

  20/7 Karlstad (Cafe August)

  21/7 Orsa (Teaterbaren)

  22/7 Hudiksvall (Plats kommer inom kort)

  Vi kommer att göra fler konserter i sommar så håll utkik!

  4.2.2012
 • Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.