Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Snart turné
 • Snart turné

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Och som vi längtar. Att få sätta sig i bussen mot äventyr med världens bästa band är det roligaste vi vet. Att dessutom få dela glädjen med det fantastiska bandet Gränslandet känns bara så bra så hälften vore nog. Gränslandet är ett band som rör sig i samma genrér som môra-Per. Ett svensk-norskt samarbete med bl.a. dobrofantomen Freddy Holm som gästar môra-Per med sin dobro bl.a. på låten Sockervägen. Gränslandet spelas frekvent på radio både i Sverige och Norge. Lyssna på dem här.

  Med sju stopp i juli – Strömstad 16, Torsby 17, Årjäng 18, Arvika 19, Karlstad 20, Hudiksvall 21, Orsa 22 – tänker vi tillsammans sprida musik och spelglädje till den som vill. Mer info om spelningarna hittar ni här på hemsidan eller på facebook. Vi ses!

  7.3.2012
 • Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.