Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Kungliga Hufvudstaden
 • Kungliga Hufvudstaden

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  För första gången på länge gästar môra-Per huvudstaden. Vi tänkte att själv är bäste dräng och har således hyrt TeaterStudio Lederman i Vasastan för en kväll; närmare bestämt lördagen den 20 oktober. Vi är efter sommarens fantastiska turné mer än taggade att spela för en publik utanför våra hemtrakter och Stockholm har fått vänta ganska länge nu. Över tio år faktiskt. Om man bortser från spontana à cappella uppträdanden på de nattliga pub-besöken under inspelningarna av ”Sovande stad” och ”Brev till en vän” vill säga.

  Publiken kommer att få smaka på en ömsom berättande och ömsom energifylld föreställning! Vi blandar och ger av nytt och gammalt. En del har aldrig hörts live förr – en del är publikfavoriter. Vi tänker ge er något extra denna kväll. Vad sägs till exempel om lite hemliga gäster? Eller ett bluegrassband till ölen?

  Varmt välkomna!

  9.24.2012
 • Post a Comment

  You must be logged in to post a comment.