Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Spelningar och inspelningar
 • Spelningar och inspelningar

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Sommaren har så tågat in i Svea Rike med stadiga steg. Syrén och hägg lägger en väldoftande fond till skolavslutningar och semesterplaner. Underbart!

  Ifjol hade môra-Per en ganska hektisk sommar med spelningar på diverse festivaler och framför allt vår underbara sjudagars-turné med Gränslandet. I år kommer vi inte att slita så mycket på turnébussen utan har i dagsläget två spelningar inbokade. (Varför bara två spelningar? Läs vidare.)

  Den första spelningen är hos Fröknarna Fräs i Torsby den 24 juli. Bedårande utsikt och alltid bra stämning. En två sets-spelning som kombinerat med nordvärmlands bästa mat och kommer att bli något i hästväg.

   Fröknarna Fräs strandcafé

  Den andra spelningen ser vi om möjligt ännu mer fram emot: Arvika Hamnfest. Bröderna Olsson bjuder på tredagarsfest och det känns otroligt hedrande att dela scen med band som Alphaville, First Aid Kit, Petter m.fl. Det är första gången på länge som vi står på en stor scen i Arvika och lovar att bjuda på en riktigt fin show.

  Arvika Hamnfest

  Men varför bara två spelningar? Jo, det mesta av sommarens energi kommer att gå till att krypa in i låtskrivarverkstäder och studiogrottor för att börja arbetet med môra-Pers sjätte fullängdare. Alltid spännande, låtar som känns kanon på barnstadiet kan bli rena floppar och låtar som känns ganska gråa kan växa till riktiga pärlor. Ett härligt och krävande arbete.

  Körpålägg på albumet ”Sockervägen”

  Vi önskar alla en underbar sommar. Hoppar vi ses i Torsby eller på Arvika Hamnfest!

  6.15.2013