Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 NY SINGEL UTE NU!
 • NY SINGEL UTE NU!

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Äntligen!

  Vårt album tar ett storsteg framåt i och med vårt första singelsläpp ”Som en sång av Kjell Höglund” skriven av Pärra Eriksson. Som löken på laxen har vi lyckats få med oss punklegendaren Johan Johansson (KSMB m.fl.) på sång! Det känns otroligt bra och vi hoppas att ni gillar låten; en betraktelse över det stora gråa som faller över oss i januari när julen städats ut och det enda som finns kvar är en förhoppning om töväder.

  I vår/sommar spelar det dock ingen roll vad det är för väder; ni kommer nämligen att ha vårt nästa album i handen, eller hur ;) Exakt datum vet vi inte än. Tills dess, håll till godo med ”Som en sång av Kjell Höglund”

  Som en sång av Kjell Höglund – môra-Per/Johan Johansson

  2.2.2014