Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Spelningar på ingång
  • Spelningar på ingång

    Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

    Arbetet med skivan pinnar på och vi hoppas kunna ge er ett definitivt releasedatum snart. Samtidigt bokar vi på med lite spelningar och det är med stor glädje vi ger oss ut i världen. Första spelningen blir i Brunsbergs gamla kvarn där förtjusande Anna Dahl bjuder in till en riktig myskväll. Vi kommer att lufta lite låtar som vi normalt inte spelar live, men som ändå är kanonlåtar. Lite mer berättande, återhållsamt och akustiskt.

    I slutet av juli blir det sen en mindre turné där vi idag har klart Café August den 25 juli och Gammelvâla, Brunskog den 26 juli. Fler spelningar tillkommer så håll utkik. Mer information om spelningarna hittar ni här till höger.

    3.16.2014