Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Nya skivan levererad till tryckeriet
 • Nya skivan levererad till tryckeriet

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Yes!!!

  Ett års jobb är överlämnat till tryck och nu sitter vi dels och biter på naglar och dels pustar ut. Från ursprungliga dryga 20 tog sig 11 låtar igenom vår granskning. Kanske är det ett rockigare och ”större” album än tidigare, men det finns ändå de sedvanliga dragen av folkmusik i soundet, så väl irländska, nordiska som amerikanska tongångar känns igen. Texterna behandlar livet, döden, kärleken, samhället, ja tom tristessen får sig en omgång av bröderna Erikssons penna. Gästartisterna är många, men den mest namnkunnige är dock KSMBs Johan Johansson som gästsjunger på en låt. Skivsläppskalas kommer att bli den 27 juni på Arvika stadsfest och om gud är med oss har vi då också lyckats få in den hos vår distributör så det bara är att beställa ett exemplar.

  Sommarens spelningar ligger framför oss och vi  har i år framför allt komprimerat det till en veckas turné i slutet av juli, men även några andra datum. Se här till höger.

  Hoppas vi ses på Arvika Stadsfest fredag den 27 juni klockan 19:30 för ett smakprov på nya låtar!(Fotograf Helena Henriksson)

  6.18.2014