Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Stockholm-Oslo släppt!
 • Stockholm-Oslo släppt!

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

   

  Härliga tider!

  Vårt sjätte album Stockholm-Oslo har nu släppts på riktigt genom två spelningar i helgen. Releasespelningen på Arvika stadsfest 27/6 var synnerligen välbesökt och kön efter giget för att köpa en signerad skiva var lång. Recensionerna har varit goda; 4/5 i både Nya Wermlandstidningen och Värmlands Folkblad. De finaste recensionerna får vi dock av er trogna fans. Lars Erik Jönsson skrev på vår Facebooksida så ögonen tåras

  ”Era spelningar ger resor genom hela känsloregistret. Uppsluppenhet/stillsamt funderande, sorg/glädje, förtvivlan/hopp. Precis som det ska vara! Dessutom uppskattar såväl jag som nyfrälsta hustrun er variationsrikedom när det gäller låtar. Jag uppskattar er mission som medmänsklighetens apostlar! Den upprepade strofen ”Aldrig mer igen” och det stegrande, taktfasta trummandet i avslutningen av ”Joosts sång” är precis den varningssignal världen idag behöver. Tack för att just ni sänder ut den!”

  Det är tydligt att låtskrivarbröderna Eriksson tillsammans med hedersknyffeln Magnus Wikström bakom spakarna/rattarna på producentbordet skapar något stort.

  Under releasehelgen hann vi även med en spelning på Trysilfestivalen på lördagen 28/6. Fantastiska arrangörer och en publik som trotsade vädret (fem grader och regn 28 juni!) fick höra så väl nya som gamla alster. Fem låtar från Stockholm-Oslo spelades både i Arvika och Trysil och det kändes som att de funkade bra live trots att ingen hört dem tidigare.

  Även radion har fattat tycke får vår musik vilket resulterat i att titelspåret Stockholm-Oslo ligger som andra mest spelade låt på P4 Värmland.

  Den som ännu inte lyckats få tag på en skiva kan antingen springa till Akademibokhandeln i Arvika eller gå in på vår förträffliga distributör Plugged Records hemsida och raskt beställa ett exemplar. Om ni inte redan är med så häng gärna med i vår facebookgrupp för att kunna följa bilder och filmer som vi och fansen lägger ut

  Snart drar vi ut på turné (mot Bättre tider). Tills dess får ni hålla er med härliga bilder från Trysilfestivalen signerade fotograf Tom Martin Kj. Hartviksen.

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

   

   

   

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  [Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen]

  7.3.2014