Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Nyutgåva av ”De som byggde landet”
 • Nyutgåva av ”De som byggde landet”

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Vi ser idag och inte minst i kväll när detta skrivs (valdagen) med bestörtning hur främlingsfientliga krafter tar allt större plats i vårt samhälle. Något som är väldigt märkligt i ett land där varannan har släktskap i finninvandringen, ett land som räddats från svälten genom att själva kunna fly till Amerika, ett land som byggt sin välfärd och industri genom arbetskraftsinvandring, helt enkelt ett land som precis som alla länder skapats genom möten mellan människor.

  2008 släppte môra-Per en låt som förklarar allt detta, men uppenbarligen behövs den spelas oftare. Därför är vi idag väldigt glada när vi kan meddela att vi gjort en ny version med två härliga artister; Mikael Wiehe och Sofia Karlsson som vi släpper idag.

  Kolla in videon här:

  De som byggde landet

   

  9.14.2014