Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/75/116875/mora-per.se/public_html/wp-content/themes/garage_band/admin/functions.php on line 183 Tjugoårsjubileum
 • Tjugoårsjubileum

  Posted in Nyheter by Pärra Zetterberg

  Hurra!

  môra-Per fyller tjugo år! Detta skall firas med pompa och ståt. Du är härmed inbjuden till ett födelsedagskalas som innehåller nostalgilåtar blandat med färska alster, gästartister, diverse sköna skrönor, en kör(!), bilder, extrapriser på CDs och T-shirts, en kall öl i baren och allmänna trevligheter.

  Vi kommer att fira på RITZ i Arvika den 1 november och det hela startar klockan 19:00. Konserten börjar klockan 20:00. Förköpsbiljetter till kalaset kan du köpa på Sveders Herr i Arvika eller så bara dyker du upp. Trycker verkar dock vara ganska högt på biljetterna så vi rekommenderar förköp.

  Vi ses!

  10.21.2014