Medlemmar

 • Hasse ErikssonBas, sång, låtskrivare

  Äldre delen av det brödraskap som är môra-Pers stomme. Med en bakgrund som punkbasist vet Hasse allt om att tillföra energi till en scen. Sen närvaro är en av Hasses specialiteter, ett dygns försening till ett rep är rekordet. Blue-collarrock står Hasse varmt om hjärtat där Bruce Springsteen är högst upp på piedestalen. En annan favorit är Steve Earle. Hasse är en låtskrivare av rang som både ger kvalitet och kvantitet. Kan lätt komma med tio nya låtar till ett rep.

 • Lena OlssonFiol

  Mångsidig violinist som på mången konsert frälst môra-Pers fans till extas med sin blå fiol. Trakterar med bravur även andra stråkinstrument som cello. Lena kan också med lätthet göra ett förstklassigt fyrstämmigt stråkarrangemang på en kvart. Frågan ”hur är det att vara ensam tjej i ett band?” är inte Lenas favoritfråga. Expert på ordvitsar.

 • Magnus Wikströmel- och akustisk gitarr, dobro, mandolin, dragspel

  Magnus är det senaste tillskottet i môra-Perfamiljen. Härstammande från Östersund men nu utgår dock resorna mot gigen med môra-Per från den kungliga huvudstaden. En musikalisk allkonstnär som har en energi som är avundsvärd. Ge Magnus ett nytt instrument och en månad senare så kan du vara säker på att han har lärt sig det. Magnus spelar inte bara massa instrument, han rör sig mellan genrér obehindrat också. Kolla gärna in Roxie 77 där du kan se Magnus hårdrocksposerande med en bas i näven.

 • Pärra ErikssonSång, gitarr, munspel, låtskrivare

  Är med sin bror en av de två grundpelarna tillika låtskrivare i bandet. Uppväxt med Sweet och Slade blev det på senare delen irländskt för hela slanten med Pouges, Waterboys med flera. Trakterar den akustiska gitarren, sjunger och spelar munspel på ett förnämligt sätt. Skriver gärna låtar om den lille mannens historia och samhället omkring oss. För övrigt tycker Pärra att 4,2 mil är ett avstånd man gott kan använda apostlahästarna till.

 • Pärra ZetterbergSlagverkare

  Musikalisk allätare som lika gärna återfinns i en jazzcombo som på en metalkonsert. Trummis som inte har mycket till övers för show off, utan tycker helheten slår delarna. Är till vardags lärare på västkusten. En gång hände det sig att han vann utmärkelsen bästa ungdomsjazzgrupp i Sverige och fick därmed representera nationen på ett konvent i New Orleans. Har även spelat i bl.a. Barcelona, men tycker att môra-Pers musik knäcker vilken flamenco som helst.